Laserzeilen 2016 

De wind door je haren, het buiswater om je oren? Planeren over de golven van het IJsselmeer! Laagvliegen met een zeilboot!

Wil jij dat ook eens meemaken?
Kom dan naar Muiderberg en stap in een Laser. Een eenmans- dan wel eenvrouwsboot met de allure van een renpaard. Wetsuit en zwemvest aan, voeten onder de hangband, joystick in de ene de schoot in de ander hand en gaan!

In het seizoen, op de eerste zaterdag van de maand ben je vanaf 11.00 uur welkom bij zeilcentrum Muiderberg. Daar zal Jeroen het startschot geven voor een aantal wedstrijden op een driehoeksbaan. De eerste keer, op 7 mei, is er vooraf uitleg en instructie. In verband met de veiligheid is het voor onervaren laseraars verplicht om daaraan deel te nemen. Haak je later in het seizoen in, maak dan zelf eerst een instructieafspraak met Jeroen.
Door een bijdrage uit de clubkas, ben je voor ongeveer €25,00 verzekerd van twee uur zeilplezier.  Inbegrepen zijn boothuur en gebruik van wetsuit, schoenen en zwemvest.

Voor dit jaar zit het laseren er weer op. Wacht op de mededelingen voor het seizoen 2017.

Tot ziens in Muiderberg.

Vraag meer informatie of meld je aan (graag uiterlijk 24 uur van tevoren) via het secretariaat.

 

 laserzeilen_oso


Zeilen leren?

Zeilschool Midden Nederland in Loosdrecht biedt je een CWO-gecertificeerde opleiding. Er zijn veel cursusarrangementen en maatwerk is in overleg mogelijk.

zeilschool_logo

 


Reclamevlag van Osowatersport
Watersportweer Loosdrecht
Meer watersportweer in Loosdrecht