Zeilen Op Zaterdag 

Om het verenigingsgevoel aan te wakkeren is er maandelijks van 10.00 uur tot 13.00 uur een Zeilen Op Zaterdag. Leden kunnen zonder extra kosten aan boord stappen van een van onze twee Valken en begeleid door ervaren zeilers over de plassen varen.

De bedoeling hiervan is om leden wegwijs te maken met de haven, en ook om de zeilvaardigheid aan elkaar te toetsen of, anders gezegd, de kneepjes van het zeilen van elkaar te leren. Een mooie gelegenheid om je zeilvertrouwen wat op te vijzelen.

Aspirantleden

Ook mensen die erover denken om lid te worden zijn van harte welkom om eens te komen kennismaken en hun zeilwaardigheid te laten beoordelen. Je moet namelijk wel de basis beginselen in de vingers hebben om zelfstandig veilig de plas op te kunnen.

Plaats, datum en tijd:

Zeilen op zaterdag  vindt plaats op 1 zaterdag per maand. 

De Valken liggen bij Jachthaven de Otter in Oud-Loosdrecht.

We verzamelen om 10 uur en verdelen de belangstellenden over de boten. Met vier personen per boot kunnen er in totaal acht mensen meevaren. Bij minder gunstig weer wordt er ter plaatse beslist of het door kan gaan. Dus ook hierbij luidt het advies om bij twijfel gewoon te komen. De kans is groot dat je dan toch lekker op het water belandt.
Je kunt je aanmelden (tot uiterlijk 24 uur van tevoren) bij het secretariaat op info@osowatersport.nl

Word lid en huur ook een boot!

Via deze link kun je alle informatie aanvragen.

BeideValkenAangemeerdInLoosdrecht

 


Reclamevlag van Osowatersport
Watersportweer Loosdrecht
Meer watersportweer in Loosdrecht