Eind april de eerste wedstrijd van seizoen 2018

Onze wedstrijden zijn beslist niet alleen bedoeld voor ervaren zeilers die het leuk vinden elkaar uit te dagen in een wedstrijd. Ook zeilers met weinig of geen wedstrijdervaring kunnen meedoen. Wil je graag een wedstrijd zeilen, maar heb je geen maatje, meld je dan gewoon een keer voor de start in de haven. Vaak is er wel een maatje of een plek op een boot voor je te vinden. In het eindklassement tellen de zes best gezeilde wedstrijden, dus ook als je niet alle wedstrijden meedoet, kun je nog gemakkelijk clubkampioen worden.

We starten de wedstrijden op woensdagavond vanaf Jachthaven de Otter in Oud-Loosdrecht, verzamelen bij het café-restaurant. Het startschot voor de wedstrijd op het water is exact om 19.30 uur. Je kunt je voor de wedstrijd inschrijven van 18.30 tot uiterlijk 19.00 uur. De OSO Watersportclub draagt bij aan de kosten, deelname kost daardoor maar €20,00 per boot. Bij dreigend of windstil weer wordt om 19.00 uur besloten of de wedstrijd door kan gaan. Kom bij twijfel dus gewoon naar de haven.


Zeilen leren?

Zeilschool Midden Nederland in Loosdrecht biedt je een CWO-gecertificeerde opleiding. Er zijn veel cursusarrangementen en maatwerk is in overleg mogelijk.

zeilschool_logo


Reclamevlag van Osowatersport
Watersportweer Loosdrecht
Meer watersportweer in Loosdrecht